А може?
Я не буду вже більше писатиТобі великих-великих листів:
знаю - згодом відповідати не будеш. Не шкода мені страченого часу й паперу, а боюсь, щоб не було душевної
втоми, бо не зможу відчути красу й голубінь нашого неба в Карпатах, погойдати сиву, як вічність, в долонях
росу і слухати тишу в полі...
А може поведеш Ти мене у великі до безмежжя степи і скажеш: «Все це - наше спільне багатство, це вся наша з тобою Вкраїна... »
У тебе волосся біле, м'яке, як пушинки кульбаби, що розлітаються полями, лугами, сіножатями. І тобі так
личить іти без хустки по місту... Ти красива, у волоссі твоєму ще нема сивини. Обличчя в тебе біліше від хмар
у синьому небі. Але найкрасивіші в тебе є дві росинки, що впали з квітки-незабудки. Вони маленькі, рухомі,
бо предки твої - кочівники її степів далекої Азії. їх зігріло своїм теплом небо України. І чи не тому в очах твоїх
розлито стільки щирості й ласки? Вони ж такі сонячно-людяні - очі твої!
Книга Гуцульщина літературна - Черганівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Бібліотека порталу Косівщини та Гуцульщини пропонує переглянути не тільки твори косівських авторів. До вашої уваги книга "Гуцульщина літературна", книга Марії Равшер "Здвиженський храм" та інші твори про Косів, Косівщину та Гуцульщину.
Ласкаво просимо в місто Косів, Косівщину та Гуцульщину!